Tjänster

Byggnadsplåtslageri

Med över 60 år i branschen kan vi erbjuda alla typer av byggnadsplåtslageri och garantera att arbetena håller högsta kvalitet.
Vi hjälper dig med såväl hela plåttak och bandtäckning som fönsterbleck, stuprör, skorstenar, beslagsarbeten på villor med mera. Oavsett om det gäller servicearbeten, monteringsarbeten eller plåtdetaljer är vi plåtslageriet för dig.

Verkstad

I vår verkstad tillverkar vi plåtdetaljer efter dina önskemål. Det kan vara fönsterbleck, överbläck, skorstensbeslag, garagebläck med mera.
Det går även att beställa plåtarbeten med montage.

Ventilation

Vi kan nu erbjuda ventilationsarbeten till villor och industrier. Montering av till exempel Pax-fläktar, köksfläktar, takfläktar samt även service som ex. byte av filter och reparation av ditt
ventilationssystem. Inom

Stålkonstruktioner & Stommar

Vi hjälper dig under hela projektet – från projektering till ett snabbt montage på byggarbetsplatsen. Vi har lång erfarenhet av olika konstruktioner och material.
Nedan har vi samlat dokument och beskrivningar om hur vårt arbete fungerar, från början till slut. Här finner ni också tekniska beskrivningar och instruktioner.